محل تبلیغات شما

آدم‌های بی‌گناه فقط دارند رفتارهای زبانی را که در محیط وجود دارد تقلید می‌کنند و من هم قطعاً دارم همین کار را می‌کنم یعنی تقلید از الگوواره­های زبانی . حالا یکی دوست دارد الگوواره‌های رفتاری روشنفکری استفاده کند، یکی دوست دارد مؤمن نشان دهد .

گاهی اوقات بعضی از این الگوواره­های رفتاری خیلی مرا اذیت می‌کند . کاملاً آگاه هستم که پشت همه این رفتارها ممکن است تنها 5 یا 10 درصد آگاهی وجود داشته باشد، من اما حس می‌کنم آگاهانه‌تر واکنش نشان می‌دهم به این الگووارهها .

هیچ اصالتی در کار نیست

و هیچ خلاقیتی هم

و هیچ ابداعی

و هیچ

و

بگذریم . امیدوارم بتوانم برای این تغییر بزرگ بیشتر روی خودم کار کنم و بتوانم دیگران را بی‌خیال‌تر تحمل کنم تا ترکش­های رفتارهای ناخودآگاهانه­اشان کمتر به من اصابت کند.

این هم یک روز دیگر بود که گذشت و فقدان جان عزیزم کماکان دست به دنباله­ ی ستاره­ های دنباله‌دار شب دراز قامت می­اندازد و تکه­ های آیینه خورد شده را از چشمانم درمیاورد.

-فقدان جان عزیزم! خوشحالم که آیینه را شکستم چون آن شب تو پشت سرم بودی و من نمی­خواستم روی ماهت را توی آن آیینه سفید ببینم. به‌هرحال میدانم که دست از سرم برنمی‌داری . .

Buridan's ass یا خر بوریدان

A Post-Structural Investigation of the Concept of Time in David Ives's works

هر متن ادبی سه نویسنده دارد

هم ,آیینه ,کار ,  ,دوست ,الگوواره­های ,و هیچ ,و من ,فقدان جان ,جان عزیزم ,دوست دارد

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فعالیت های بهار موسوی بصراوی نژاد